Jap...jap! Tunggu dulu!
Saya Ada Something SPECIAL Untuk Anda Sebelum Anda Dapatkan Akses Sistem X...
Teknik & Strategi PROVEN
Hasilkan RM4ANGKA
Dengan Affiliate Marketing.
Menggunakan Teknik & Strategi Advance Sistem X
TEKNIK INI PROVEN
HASILKAN RM2,107 DALAM
MASA 3 HARI SAHAJA
image1_1
image2
image3_2
Ianya mengandungi 11 video tutorial dan saya tunjukkan tentang bagaimana anda boleh hasilkan income STABLE RM4ANGKA dari pemasaran affiliate melalui 7 langkah.

Ini yang saya tunjukkan dalam kesemua video tersebut...


  • PROGRAM AFFILIATE BEST– Saya tunjukkan lubuk program affiliate untuk produk digital dalam pelbagai niche di Malaysia. Kebanyakkan program affiliate di sini memberikan komisyen 50% ke atas dan memang CONFIRM komisyen anda dibayar tepat pada masanya (so far tak pernah miss lagi sampai hari ini).
  • STEALTH & TRACK – Bagaimana saya sembunyikan link affiliate saya agar mereka yang klik pada link tersebut tidak tahu ianya link affiliate dari saya (bukannya apa, memang ada mentaliti orang yang bila nampak link affiliate dia taknak klik sebab taknak bagi komisyen pada yang mempromosikan link tersebut padanya) dan dalam masa yang sama track bilangan klik.
  • PRESELL FREE REPORT – Ini adalah teknik dan startegi saya menulis FREE REPORT yang bertujuan untuk “BRAINWASH” prospek saya dan akan terus buatkan mereka buat keputusan untuk membeli produk melalui link affiliate saya serta merta selepas mereka habis membaca free report saya.
  • TEKNIK UPLOAD FREE REPORT – Saya tunjukkan secara teknikal bagaimana nak format report anda ke .pdf dan bagaimana untuk upload free report dan berikannya pada bakal subscriber anda. Saya tunjukkanya secara step by step.
  • AUTO FOLLOW UP – Step by step bagaimana sebaik sahaja anda setup Sistem X dan follow strategi ini, sistem akan follow up subscriber anda dan CLOSE kan sales untuk anda secara automatik.
  • STRUCTURE CLOSING FOLLOW UP – Saya akan tunjukkan kepada anda 7 flow email POWER yang saya masukkan dalam sistem untuk pengaruhi prospek dan lakukan follow up serta closing untuk anda.
  • BINA LIST TANPA FBADS – 2 kaedah SIMPLE tapi POWERFUL yang akan saya tunjukkan untuk anda bina list yang RESPONSIF di Facebook tanpa keluarkan sebarang kos ataupun dengan kos yang sangat-sangat minima.
  • EMAIL PROMOSI HARIAN – Step by step bagaimana untuk anda send email promosi harian pada list anda. Setiap kali saya hantar email setiap kali tersebut saya akan hasilkan income. TAK PERNAH MISS. Anda wajib tahu benda ni bila anda perlukan CASH bila-bila masa sahaja. Inilah ATM maya anda.
  • 4 TAJUK EMAIL KILLER – Ini SECRET saya yang membuatkan kebanyakkan subscriber saya sentiasa buka email dari saya (open rate SANGAT TINGGI). Bila lebih banyak subscriber buka email, sebab itu saya lebih mudah hasilkan jualan.
Dan macam-macam lagilah yang saya tunjukkan pada anda.

Itu adalah teknik dan strategi yang saya gunakan untuk hasilkan RM4Angka setiap kali saya sertai cabaran affiliate.

Dan, sebagai tambahan saya nak tunjukkan pada anda...


image4
image5
Ini adalah STRATEGI NEXT LEVEL yang saya nak anda apply dalam bisnes anda selepas anda dah pun apply Teknik Affiliate Sistem X nanti.

Inilah strategi yang saya tweak yang membolehkan saya hasilkan RM2,107 dalam masa 3 hari sahaja.

SPECIAL Bagi anda yang dapatkan Sistem X + Teknik Affiliate Sistem X+ Teknik Affiliate Sistem X ADVANCE ini...
image7_1
RM130 SAHAJA!
hanya tambah RM30 sahaja kepada Video Sistem X yang bernilai RM100 untuk dapatkan Video Sistem X + Teknik Affiliate Sistem X + Teknik Affiliate Advance Sistem X
Tak Mengapa, Saya Sanggup Lepaskan Special Offer Ini.
Saya Hanya Nak Dapatkan Akses Sistem X FB Stable Income Bernilai RM100 Sahaja.