Pendedahan Ekslusif

Rahsia Bangunkan Sistem Bisnes Auto Sistem X Di Internet

Ni... Sistem Saya SEDUT 620 Customer “BERDUIT” dalam 8 Hari dari Facebook dan Hasilkan
AUTOMATED Income RM4-5ANGKA Setiap Bulan.
image7

Siapakah Yang Sesuai Untuk Menggunakan Sistem Ini?

  • Peniaga Online Dan Juga Offline
  • Usahawan Produk Digital Dan Fizikal
  • Sesiapa Yang Mahu Menjana Pendapatan Melalui Internet
  • Pemilik Laman Web Niaga Yang Mahu Automasikan Bisnes
image4_1

Dari: Cikgu Hafis (Pakar Internet Maya)
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Terima kasih kerana berkunjung di laman web ini. Saya pasti masa yang akan anda luangkan sebentar lagi di halaman ini merupakan pelaburan pertama untuk masa depan anda. Sebelum saya terus ke pendedahan rahsia Sistem X ini, saya ingin tanya anda, sebagai usahawan online ataupun offline, adakah anda pernah mengalami situasi berikut?
  • Anda ingin menambah pendapatan melalui internet tetapi tidak tahu dimana untuk bermula dan bagaimana caranya.
  • Anda sudah mempunyai perniagaan tetapi sentiasa perlu bekerja keras untuk dapatkan jualan yang lebih.
  • Anda mempunyai fanpage/ instagram/ website bisnes tetapi jualan masih semput.
  • Anda menerima banyak pertanyaan tapi hanya sedikit yang berjaya menghasilkan jualan.
  • Kos perbelanjaan untuk Facebook Ads tinggi tapi tiada jualan.
Ada banyak lagi cabaran dan masalah yang perlu anda hadapi. Saya pernah melaluinya sendiri sepanjang saya melakukan bisnes di internet sejak tahun 2011. Saya tahu perasaan kecewa, hampa dan perasaan untuk mendapatkan tunjuk ajar yang baik. Saya tidak mahu anda melalui perkara yang sama.

Jadi, seperti apa yang saya katakan tadi, saya ada penyelesaian untuk anda.

Saya Nak Tunjukkan Sistem, Teknik & Strategi Saya Guna Untuk Setup Sistem X Ini Dan Buat Jualan Dengan Konsisten Setiap Bulan

Saya dah apply dalam bisnes saya sejak tahun lepas dan mendapat hasil yang sangat lumayan. Dengan Sistem ini, anda boleh:
  • CONTROL customer anda. Anda boleh suruh mereka membeli bila-bila masa yang anda suka.
  • Anda tak bergantung 100% pada Facebook untuk buat jualan. Kalau lepas ni Facebook TUTUP pun anda boleh berniaga macam biasa.
  • MAKSIMUMkan return iklan FBAds anda! Anda akan diajar cara-cara untuk dapat customer yang ready nak bagi duit. Bukannya yang saja-saja klik iklan anda lepas tu tak pasal-pasal anda kena caj dengan Facebook.
  • Senang maintain SALES dengan customer dan tambah lebih banyak customer yang anda nak. “KEDAI SEBELAH” pun takde sistem yang anda buat ni.
  • Kalau customer tak beli hari ini, anda boleh FOLLOW UP dengan sistem ni. Bukan follow up seorang dua tetapi anda boleh FOLLOW UP semua customer anda dalam beberapa klik sahaja.
  • Buat AUTOMATED INCOME. Saya tunjukkan setting-settingnya nanti. Kalau nak bercuti, anda boleh pasang sistem untuk carikan anda duit. Ada caranya!
Nak cerita lebih-lebih kat sini, memang tak BEST! Panjang lebar ceritanya untuk bagitahu benda ni dari A-Z pada anda.

Jadi, saya dah sediakan VIDEO TUTORIAL, anda tengok dan ikut rapat-rapat bagaimana saya lakukannya dari awal setup sistem, lakukan promosi dan sebagainya dalam Video Tutorial step by step dalam...
image1_1
Video tutorial ini disusun mengikut part untuk memudahkan anda follow dan terus buat. Saya nak anda senang TAKE ACTION!
Ini antara topik yang akan dibincangkan.

PART 1 - INTRODUCTION & PART 2 NICHE & PRODUK

image2_1
Antara perkara yang akan dibincangkan dalam Part #1 & Part #2 ni ialah:
  • The whole process, apa yang saya lakukan dari awal hingga akhir supaya anda lebih jelas dan tahu matlamat akhir bagaimana untuk hasilkan income dengan sistem, teknik dan strategi ini.
  • Produk VS Niche, yang mana lebih penting! Sistem ni sebenarnya boleh berjalan, walaupun anda belum ada produk lagi.
  • 3 Kriteria pilih niche yang MUDAH boleh buat duit untuk anda. Saya pasti anda ada salah satu dari 3 ni.

PART 3 – BINA KEDAI ONLINE

image3_2
Actually, benda ni dah ramai tahu nak buat. Tapi untuk memastikan strategi promosi menggunakan Facebook betul-betul menjadi, anda kena ada Facebook Fanpage (senang cerita kedai Facebook la).

Tetapi walaupun ramai yang dah tahu pasal benda ni still masih ada beberapa orang yang masih belum tahu dan ada KEDAI FACEBOOK sendiri.

So dalam tutorial ini saya tunjukkan bagaimana saya bina KEDAI FACEBOOK ini untuk tujuan collect CUSTOMER sahaja. Ini yang saya cover...
  • Step by step bagaimana bina KEDAI FACEBOOK dalam 3 langkah sahaja. 5 minit dah boleh terus mula collect customer.
  • Teknik BRANDING kedai Facebook anda supaya customer teringat-ingat bisnes anda.
  • Benda-benda penting yang anda WAJIB masukkan dalam kedai facebook anda. Kalau tak buat, customer tak percaya bisnes anda. Bila customer tak percaya, buat apa pun tak jadi.

PART 4 – SETUP SISTEM RAHSIA

image4_2
Video dalam PART 4 ni paling banyak dan PALING PENTING. Saya nak tunjukkan pada anda...
  • Detail satu per satu bagaimana untuk setup Sistem X yang saya gunakan untuk sedut customer “BERDUIT” dari Facebook.
  • Saya tunjukkan tools-tools secret yang saya sendiri gunakan supaya anda juga boleh gunakan tools tersebut dalam bisnes anda dan KLON result saya.
  • Teknik AUTOMATED INCOME, bagaimana saya boleh prepare sistem saya untuk bekerja hasilkan income untuk saya dalam setahun ataupun ketika saya ingin bercuti panjang. Teknik ni adalah teknik SET & FORGET sahaja.
  • Bagaimana saya intergrate sistem ini dan SEDUT customer dari Facebook ke dalam Sistem X untuk terus hasilkan sales.
  • Bagaimana saya FOLLOW UP customer saya gunakan sistem ini dalam beberapa klik sahaja dan promosikan seberapa banyak produk yang saya mahu.
  • Setting-setting secret dan PENTING untuk memastikan Sistem X ni betul-betul perform hingga berikan RESULT MAKSIMUM iaitu memasukkan customer ke dalam sistem kita.

PART #5 – TRAFIK FB

image5_2
Saya gunakan trafik dari Facebook untuk Sistem X saya betul-betul dapat collect customer “BERDUIT” dan hasilkan income untuk saya. Dalam video tutorial ini saya tunjukkan...
  • 2 cara FBAds yang saya gunakan untuk SEDUT customer ini ke dalam Sistem X. Bukannya sikit-sikit customer tapi ratusan customer yang dah ready nak berikan saya duit.
  • Setting-setting SPECIAL dalam Facebook menggunakan teknik web conversion supaya saya dapat maksimumkan RESULT dari Facebook. Kalau tak buat benda ni, tak dapat track berapa customer yang betul-betul masuk dalam sistem.
  • Teknik saya buat FBAds untuk collect HIGH POTENTIAL CUSTOMER dari Facebook. Saya tunjukkan satu persatu dari pilihan audience, masukkan teks sampailah ke placement ads yang PALING CONVERT. Kalau tak tahu benda ni, iklan di Facebook anda tak boleh berikan RESULT MAKSIMUM.
  • 2 contoh iklan FBAds yang digunakan untuk collect customer. Saya tunjuk BEHIND THE SCENE iklan produk fizikal dan digital saya yang berjaya collect ratusan customer sehari. Anda boleh tengok dan copy strategi ni dalam bisnes anda.

Bukan Itu Sahaja! Saya Nak Anda Faham dan Buat Sampai Jadi.

Jadi sebagai inisiatif saya, saya berikan anda tools dan ilmu tambahan supaya anda boleh faham dan terus lakukannya.


#1 - PREMIUM “SECRET” Wordpress Plugin

image6_1
Sama seperti kereta, ianya memerlukan enjin. Dalam Sistem X inilah “enjin” yang saya gunakan.
  • Anda boleh pasang “enjin” ini pada seberapa banyak kedai anda sekalipun. Ikut suka anda lah nak collect berapa banyak customer sehari dengan benda ni.
  • Takde benda ni, tak jalan Sistem X. Setting benda ni pun saya tunjuk step by step dalam PART#4.


#2 – Rakaman Webinar FB Interest Targeting

image7_1
Ini adalah rakaman webinar (seminar online) dalam 2 part yang akan tunjukkan anda tentang...
  • 5 CARA yang saya gunakan untuk dapat TARGET AUDIENCE dalam bisnes saya di Facebook. Saya tunjukkan "right by my shoulder", anda tengok dan ikut step by step.
  • Bagaimana saya "KOREK" interest audience saya sehingga saya dapat target yang betul-betul SHARP & SPECIFIC untuk diletakkan dibahagian interest Facebook ads yang mana mereka semua HIGH POTENTIAL CUSTOMER saya.
  • Saya tunjukkan strategi saya memilih target audience yang SANGAT BERKUALITI dan mudah berikan saya RESULT (sales, pm, sms, komen, like & macam-macam). Strategi ini SANGAT POWERFUL jika anda betul-betul nak HUNGRY BUYERS yang memang tak sabar nak dapatkan produk anda.


#3 – Rakaman Webinar FB Monetization

image8_1
Ini juga adalah rakaman webinar tentang bagaimana saya gunakan CUSTOMER saya tu untuk hasilkan lebih banyak sales dari pelbagai cabang income. Ini SECRET yang saya nak share...
  • 7 cara / cabang income yang saya apply dalam bisnes di Facebook. Anda boleh apply semua dan anda juga boleh memilih ikut kesesuaian bisnes anda. Student coaching saya baru TRY SATU sahaja pun dah hasilkan RM1,000 dalam masa BEBERAPA HARI sahaja.
  • Bisnes Produk ________ yang semua orang boleh lakukan. Untung 100%. Saya hasilkan RM12,000 KONSISTEN (tak pernah miss) setiap bulan dari bisnes produk ini sahaja. Saya akan tunjukkan caranya pada anda nanti.
  • 3 Lubuk Produk fizikal yang saya senang nak dapatkan idea produk dan stok. Saya gunakan LUBUK ini untuk hasilkan income TANPA PRODUK SENDIRI.
  • Teknik UNTUNG ATAS ANGIN, ramai yang terlepas pandang dan tak buat benda ni. Saya buat dan pernah hasilkan RM3K untuk setiap fanpage, setiap bulan. Yang ni model bisnes PALING KACANG dan anda boleh terus start selepas habis webinar dan mula profit selepas 3 hari.
  • Strategi bagaimana saya ROLLING DUIT CUSTOMER tanpa keluarkan satu sen pun untuk beli stok. Customer happy dan lebih ramai lagi nak beli.


#4 – Template Squeeze Page

Anda juga turut diberikan dua template squeeze page professional percuma untuk anda
Bukan senang untuk saya prepare kesemua video tutorial tersebut untuk anda. Saya turunkan segala tools, skil, teknik dan strategi yang boleh anda usahakan untuk dapatkan customer ke bisnes anda dan hasilkan income sehingga ribuan ringgit pada bila-bila masa yang anda mahukan. Kalau ikut nilai sebenar segala tools, sistem teknik dan strategi ini untuk anda miliki, ianya adalah...

RM300

Ini harga pelaburan yang diguna untuk hasilkan tutorial ini sahaja.
Tetapi bukan sahaja saya tunjukkan cara setup sistem dan anda tak perlu bazir sehingga RM300 tetapi anda boleh setup seberapa banyak sistem ini dan hasilkan seberapa banyak income yang anda mahu hanya dengan nilai...

RM 200 
RM 150 

RM 100 SAHAJA (Waktu Terhad)


Ni Antara Mereka yang Dah Tengok dan Mula Apply Sistem X ini...

image17_1
image18_1
image12_1
image14_1
image13_1
image15_1
Saya tunggu anda dalam Sistem Bisnes X

Salam kejayaan,
Cikgu Hafis

Reseller Sah Sistem X
Atiqah Azman
Rakan Biz Anda

PS: Offer Sistem X ini takkan dibuka selama-lamanya. Ianya hanya dibuka dalam tempoh yang sangat terhad (beberapa hari sahaja). Selepas itu, ianya akan di TUTUP.

PPS: Kalau nak tunggu peluang macam ni lepas ni, saya TAK BERI JAMINAN anda akan dapat peluang macam ni lagi selepas ini. Mungkin dah takde lagi benda macam ni hadir dalam hidup anda. Saya pernah dengar seorang jutawan kata “Peluang Hebat Selalunya Hadir Dalam Keadaan Kita Langsung Tak Bersedia, Bila Ia Hadir Jangan Fikir Banyak... Terus Sambar Jer!”

PPPS: Saya boleh jamin satu sahaja. Kalau anda tak buat apa-apa, TIDAK ada apa-apa pun yang akan berlaku pada bisnes/income anda. Itu GERENTI! So mulakan sekarang dan dapatkan akses ke Sistem Bisnes X SEKARANG!